Klik op cursusoverzicht voor uitgebreid aanbod.

De onderwerpen en het niveau van de cursus worden afgestemd op niveau en insteek van de cursisten. Het is een onmisbare basisvaardigheid voor elke design professional. Bovendien een uitstekende basis voor het digitale schetsen op de computer.

  • Individuele tekencursus op maat voor interieur designers. Halve dag; € 275 per persoon. info
  • Individuele cursus plattegrond- en schaaltekenen t.b.v. ontwerpers / verkopers 0,5 dag; € 275 p.p. info
  • Teamcursus perspectiefschetsen op het bedrijf t.b.v. ontwerp / verkoop / advies. 1 dag; € 750 per team. info
  • Verzorgen van gastcolleges en praktijklessen bij opleidingen en op scholen. Prijs op aanvraag. info
  • Basiscursus photoshop. Scannen en nabewerken van schetsen voor maken van ontwerpalternatieven en presentaties. Halve dag; € 275 per persoon. info
  • Ook voor u is een cursus op maat mogelijk.

    Alle prijzen zijn ex. btw. en inclusief materialen, voorbereiding en reader.

 

Ruimte voor beleving

Op maat gesneden tekencursussen perspectief tekenen voor zakelijke of privé toepassingen.

Moes & de Meyere biedt cursussen aan voor elk niveau en elk gewenst doel. Als individu ruimtelijk perspectief leren tekenen of om als bureau klanten beter ontwerpconcepten te kunnen presenteren. Plattegronden, zijaanzichten en presentatietekeningen. Architectuur ( interieur en exterieur ), meubelontwerp of produktontwikkeling, voor al deze doelen is in overleg een specifieke cursusopzet mogelijk. De cursussen kenmerken zich door hun individuele en doelgerichte praktische aanpak. Kleine groepen bieden ruimte voor persoonlijke begeleiding. Al in enkele lessen kan zo een goed basisniveau in tekentechniek worden bereikt.

In de afgelopen 25 jaar hebben wij een grote verscheidenheid aan cursussen en trainingen ontwikkeld voor een breed scala aan bedrijven en instellingen. Architecten, interieurstylisten, designers, kunstacademies en vele andere opleidingen. Ons werkgebied ligt niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Cursussen kunnen ook in de Engelse taal gegeven worden.

Cursusdag: Info onder content in hoofdmenu.

Eduard Moes / Quinten de Meyere